Dit is Recruitive!

Recruitive werft en selecteert vast personeel voor het MKB in de regio Zuid- Nederland. Daarnaast biedt Recruitive Interim Recruitment diensten aan.

 

Recruitive is opgericht door Nicole van Boxtel- Joris. Na meerdere jaren ervaring te hebben opgedaan binnen de Werving & Selectie en Uitzendbranche, besloot zij in 2014 haar eigen bureau op te richten, waarmee ze lokaal in kan spelen op de vragen uit de markt. Recruitive richt zich op functies vanaf MBO- niveau tot en met WO- niveau, van junior tot senior, binnen een aantal vakgebieden. Het werkgebied beslaat Zuid-Nederland. Voor Nicole is het belangrijk om een goede kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs! Daarnaast is Nicole inzetbaar als Interim Recruiter voor haar opdrachtgevers.

Recruitive staat voor:

 • Open en eerlijke communicatie:
  we maken heldere afspraken over de procedure en voorwaarden

 • Kwaliteitsborging:
  o.a. door bij elke voorgestelde kandidaat minimaal 1 referentie te checken
 • Integriteit:
  we zijn eerlijk en oprecht
 • Betrouwbaarheid:
  afspraak is afspraak, wederzijds vertrouwen en transparantie
 • Vaste contactpersoon:
  wij kennen onze klanten en kandidaten, en weten wat hun wensen zijn
 • Betrokkenheid:
  we doen ons uiterste best om de juiste kandidaat te selecteren
Recruitive2

Wie is Nicole?

Nicole van Boxtel- Joris, Geboren in 1975, getrouwd, moeder van 1 zoon, wonend in Nederweert. Geboren in Limburg, gestudeerd in Eindhoven aan Fontys Hogeschool Communicatie. Ervaring opgedaan bij Vitae/Experis in Eindhoven, Flexpoint Weert en Maandag Weert. Krijgt energie van het verbinden van mensen. Inmiddels heeft Nicole als Interim Recruiter al vele organisaties ondersteunt bij hun Werving & Selectieproces. Zo heeft ze opdrachten gedaan voor  o.a. Akertech, Sweco, Bosch, BMO en Stadler.

Onze aanpak

Ben je op zoek naar een nieuwe baan binnen één van onze vakgebieden? Als kandidaat ben je bij Recruitive aan het juiste adres. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uitgebreid je wensen en ambities voor een nieuwe baan. Naast aandacht voor de harde kant, je kennis en werkervaring, besteden wij ook aandacht aan de zachte kant: wie ben je als persoon en wat is belangrijk voor jou? Dit om zo een compleet mogelijk beeld te krijgen van jou als persoon, zodat we uiteindelijk een goede bemiddeling tot stand kunnen brengen.
null

Persoonlijke inventarisatie

null

Werving & Selectie

null

Voorstellen kandidaten

null

Gesprekken

null

Bemiddeling

null

Begeleiding

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat Recruitive voor jou kan betekenen?
NEEM CONTACT OPBEKIJK ALLE VACATURES