Je bent een echte doener. Iemand die kansen niet afwacht maar ze zelf creëert. Doelstellingen schrikken jou niet af, maar motiveren je. Met jouw overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en lef weet je doelstellingen om te zetten in successen. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de collega die wij zoeken voor deze opdrachtgever!

Als Relatie Manager bij deze organisatie ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van jouw netwerk binnen een specifiek vakgebied. Dit doe je door middel van telefonische acquisitie en het bezoeken van je opdrachtgevers. Jij bent een professionele gesprekspartner voor opdrachtgevers wat betreft personeelsvraagstukken, maar je weet tijdens een kop koffie ook precies te achterhalen welke wensen en ambities een kandidaat heeft. Jouw uitdaging bestaat uit het maken van de juiste match tussen beide partijen.

Je werkdagen zijn dynamisch: ’s ochtends heb je een kennismakingsgesprek met een kandidaat, vervolgens ga je op weg naar een van je klanten. Terug op kantoor zie je dat je een gemiste oproep en voicemail bericht hebt van een andere klant om mee te denken over de invulling van een specifieke vacature. Met jouw mensenkennis en kennis van de arbeidsmarkt weet je hier nog wel een aantal geschikte kandidaten voor. Je besluit hen diezelfde middag nog te bellen en de vacature voor te leggen.

Gevraagd wordt: 
Voor deze functie zoeken wij iemand met onderstaand profiel:

  • Je bent in het bezit van een HBO- diploma bij voorkeur in een commerciële richting;
  • daarnaast beschik je over maximaal 2-3 jaar werkervaring;
  • je beschikt over een rijbewijs B;
  • je bent fulltime beschikbaar voor 41,5 uur per week
  • je beschikt over een flexibele instelling;
  • je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen gedurende je carrière

Aanbod

Je krijgt de vrijheid om te ondernemen, je eigen netwerk op te bouwen en kansen voor jezelf en anderen te creëren. Je wordt onderdeel van een informeel, jong, ambitieus en professioneel team. Daarnaast investeert men in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van training en mogelijkheden tot het volgen van scholing.