Over Recruitive

Recruitive is een gespecialiseerd personeelsbemiddelingsbureau dat zich richt op de Werving & Selectie van vast en tijdelijk personeel binnen het MKB in de regio Zuid. Daarnaast biedt Recruitive Interim Recruitment diensten aan.

Recruitive is opgericht door Nicole van Boxtel- Joris. Na meerdere jaren ervaring te hebben opgedaan binnen de Werving en Selectie en Uitzendbranche, besloot zij haar eigen bureau op te richten, waarmee ze lokaal in kan spelen op de vragen uit de markt. Recruitive richt zich op functies vanaf MBO- niveau tot en met WO- niveau, van junior tot senior, binnen een aantal vakgebieden. Het werkgebied beslaat Zuid-Nederland. Voor Nicole is het belangrijk om een goede kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs! Daarnaast is Nicole inzetbaar als Interim Recruiter voor haar opdrachtgevers.

Kernwaarden

Recruitive heeft een aantal kernwaarden vastgelegd waarmee we de kaders aangeven van onze dienstverlening.

Open en eerlijke communicatie:
we maken heldere afspraken over de procedure en voorwaarden

Kwaliteitsborging:
o.a. door bij elke voorgestelde kandidaat minimaal 1 referentie te checken

Integriteit:
we zijn eerlijk en oprecht

Betrouwbaarheid:
afspraak is afspraak, wederzijds vertrouwen en transparantie

Vaste contactpersoon:
wij kennen onze klanten en kandidaten, en weten wat hun wensen zijn

Betrokkenheid:
we doen ons uiterste best om de juiste kandidaat te selecteren

Wie is Nicole?

Nicole van Boxtel- Joris, Geboren in 1975, getrouwd, moeder van 1 zoon, wonend in Nederweert. Geboren in Limburg, gestudeerd in Eindhoven aan Fontys Hogeschool Communicatie. Ervaring opgedaan bij Vitae/Experis in Eindhoven, Flexpoint Weert en Maandag Weert. Krijgt energie van het verbinden van mensen. Inmiddels heeft Nicole als Interim Recruiter al vele organisaties ondersteunt bij hun Werving & Selectieproces. Zo heeft ze opdrachten gedaan voor  o.a. Akertech, Sweco, Bosch, BMO en Stadler.

Referenties