Diensten

Voor onze opdrachtgevers stellen wij alles in het werk om de juiste kandidaat te vinden voor de vacature. Daarbij voeren wij de werving & selectie opdrachten uit op basis van ‘No Cure No Pay’, wat inhoudt dat wij ons kosteloos inzetten om de juiste kandidaat te selecteren. U betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en de kandidaat daadwerkelijk in dienst treedt.

Echter merken wij dat in de huidige tijd steeds vaker een beroep wordt gedaan op een flexibele schil. Heeft u tijdelijk extra capaciteit of specifieke kennis nodig? Ook voor deze (kortlopende projecten) kunnen wij de juiste kandidaat selecteren.

Daarnaast kunt u  ook gebruik maken van Recruitive als u op zoek bent naar een ervaren Interim Recruiter. Tegen een vooraf vastgesteld tarief en periode gaan wij bij uw op locatie aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld voor een bepaald project zijn maar ook ter vervanging van ziekte of zwangerschap. Als Interim Recruiter zetten we graag onze kennis en ervaring in uw organisatie in om zo de beste kandidaten te vinden.

Interim Recruitment

Werving & Selectie

Detachering

Vakgebieden

Recruitive richt zich op de invulling van vacatures binnen:

Techniek

ICT

Marketing – Communicatie

Sales

Aanpak

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van onze aanpak.
Deze diensten voeren wij uit binnen de vakgebieden Techniek, ICT, Marketing – Communicatie en Sales.

Kandidaten

Ben je op zoek naar een nieuwe baan binnen één van onze vakgebieden? Als kandidaat ben je bij Recruitive aan het juiste adres. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uitgebreid je wensen en ambities voor een nieuwe baan. Naast aandacht voor de harde kant, je kennis en werkervaring, besteden wij ook aandacht aan de zachte kant: wie ben je als persoon en wat is belangrijk voor jou? Dit om zo een compleet mogelijk beeld te krijgen van jou als persoon, zodat we uiteindelijk een goede bemiddeling tot stand kunnen brengen. Zoek jij een nieuwe uitdaging in een van deze vakgebieden? Schrijf je dan vrijblijvend in. Of je op zoek bent naar een vaste baan of een tijdelijke opdracht, bij Recruitive ben je voor beiden aan het juiste adres.